Lesmotoren.

Lesmotor 1: Categorie A Zwaar
Nieuwe Yamaha XJ6N Lesmotor

XJ6 ABS - Oog voor detail
Deze naked uitvoering van de XJ6 Diversion ABS is 100% puur Yamaha, met oog voor details en een onmiskenbaar straatimago. Het compacte frame is de basis voor strak rijgedrag en dankzij de standaard ABS remt de XJ6 uiterst controleerbaar. De vloeistofgekoelde 600 cc 4-cilinder lijnmotor levert volop vermogen (max. 77 pk) en heeft acceleratiekracht in overvloed. De bijzondere constructie van het 4-in-1 uitlaatsysteem, met de middenin laag gemonteerde uitlaatdemper, zorgt voor een laag zwaartepunt. Dit in combinatie met de lage zitpositie en zijn geringe gewicht zorgt voor perfect rijgedrag. Laag brandstofverbruik, weinig uitstoot, digitale brandstofinjectie en een driewegkatalysator. Het verstelbare stuur, de ruim bemeten handgrepen en de handige bergruimte onder het zadel maken het plaatje compleet.

  • Stevig basisvermogen met een ontspannen acceleratie
  • Volledig nieuw compact en lichtgewicht stalen frame
  • Lage zithoogte en laag gewicht
  • Karakter: cool, kalm en zeker
  • Handvatverwarming
  • Motorrijlespakket o.a. valbeugels.
  • Super stoere motor waarmee je gezien mag worden.
  • Bouwjaar 2011; Zwaar A rijbewijs


Lesmotor 2: Categorie A Zwaar
Yamaha XJ6N 600cc

XJ6 ABS - Oog voor detail Deze zwarte XJ6N ABS is identiek aan lesmotor 1.
Bouwjaar van deze motor is 2012!.
Lesmotor 3: Categorie A Zwaar
Yamaha XJ6N 600cc

XJ6 ABS - Oog voor detail Deze zwarte XJ6N ABS is identiek aan lesmotor 1.
Bouwjaar van deze motor is 2012 en deze is verlaagd!.

Lesmotor 4: Categorie A2 Middelzwaar
Nieuwe KTM Duke 390 A2 Lesmotor

De KTM 390 Duke maakt motorrijden extra mooi. Max rijplezier en handelbaarheid, licht als een veertje, sterk en up-to-date techniek.
Puur geschikt voor het A2 rijbewijs, 30 KW vermogen en 0,20 KW/kg. Uiteraard voorzien van handvatverwarming.

Lesmotor 5: Categorie A1 Licht
KTM Duke 125 cc A1 Lesmotor

KTM 125 DUKE 2013:VEILIG, BETROUWBAAR, KRACHTIG
De KTM 125 Duke is de eerste 125cc-machine met ABS – waardoor je veiliger dan ooit aan de startstreep van de gemotoriseerde mobiliteit verschijnt. Uiteraard zonder iets in te leveren van de vertrouwde dynamiek. Integendeel zelfs: je kunt nu nog probleemlozer genieten van de pure motorfietstechnologie. Dynamisch bochtenwerk gegarandeerd.
De ongeëvenaard gecultiveerde eencilinder viertakt is natuurlijk voorzien van injectie en een zesversnellingsbak. Het is tenslotte een echte KTM – en de nieuwe standaard voor 125cc's.
De KTM 125 Duke is met de maximale 125cc en 11Kw wel de coolste in zijn soort en is perfekt uitgerust voor het lichte A1 rijbewijs.

Volgmotor:
Instructeur Ferdinand op de Triumph TIger Exaplorer

Triumph Tiger Explorer; Geweldige en krachtige driecilinder: thuis in de stad en dol op de openbare weg. Modern, Super manoeuvreerbaar en met cardanaandrijving.

XJ6N lesmotoren 2
Alle voertuigen zijn gemakkelijk bestuurbaar, wendbaar en uitstekend geschikt voor het volgen van motorrijlessen. Alle voertuigen zijn conform de wettelijke voertuigeisen en uiteraard conform de exameneisen van het CBR. Goed verzekerd incl. opzittenden verzekering.