WAAROM IS MOTORRIJSCHOOL FERDINAND DE BESTE KEUS VOOR U?
 • Bij MotorRijschool Ferdinand staat U centraal ! Het allerbelangrijkste is veiligheid , daarnaast is het belangrijk dat U plezier beleeft gedurende de motoropleiding en tijdens het motorrijden. Binnen het pakket wordt gewerkt naar de hoogste kans van slagen voor de eerste keer voor alle examens. De praktijklessen worden verzorgd door een ervaren en deskundig instructeur van HBO niveau, uiteraard in bezit van instructeursbewijs A. Met meer dan 1.000.000 km motorervaring onder alle omstandigheden; gemotiveerd en enthousiast. Instructeur rookt niet.
  Het spreekt vanzelf dat de motorrij-instructeur volgt op de motor en NOOIT met de auto.

 • MotorRijschool Ferdinand geeft motorles bijna altijd met twee leerlingen (van ong. gelijk niveau). De praktijklessen worden geclusterd in dagdelen en vinden plaats gedurende het gehele jaar en 6 dagen per week. U krijgt de volle aandacht.

 • U rijdt op uitstekende lesmotoren, goed onderhouden en prima verzekerd incl. de opzittenden. Alle motoren zijn uitgerust met het veilige ABS (Anti Blokkeer Systeem) en handvatverwarming.., de moderne zware A motoren zijn uitstekende 2011/2012 Yamaha XJ6N 600 cc motoren.

 • De praktijklessen zijn logisch opgebouwd en omspannen het gehele leerproces. Elke praktijkles volgt een vast stramien. Elke oefening wordt gemotiveerd c.q. besproken en gedemonstreerd. Mooie en leerzame lesroutes (en examenroutes) worden gereden tijdens de lessen verkeersdeelname, U krijgt veel moois van ‘t Gooi en Eemland te zien!

 • De theoriecursus kan individueel gevolgd worden, ook via internet incl. vele oefenexamens.

 • MotorRijschool Ferdinand maakt gebruik van de motorinstructiekaart, rijlesschema, lesovereenkomst, is aangemeld bij de KvK en bij het CBR. De motorrijopleiding gaat verder dan alleen klaarstomen voor het A examen

 • MotorRijschool Ferdinand maakt gebruik van alle moderne hulpmiddelen. Communicatie geschiedt m.b.v. krachtige portofoons, u verneemt uw instructies via uw eigen hygiënische oordopje.

 • Goedgekeurde motoruitrusting wordt van Laars t/m Helm door de motorrijschool gratis verzorgd. U rijdt verplicht in beschermende kleding; of van de motorrijschool of van uzelf; rijden met gympen c.q spijkerbroek is uitgesloten. De instructeur draagt altijd zelf ook beschermende kleding incl. helm en handschoenen indien hij een oefening demonstreert!

 • De tarieven van MotorRijschool Ferdinand zijn absoluut concurrerend!!!. Het overeengekomen tarief is inclusief Alle praktijkleskosten en Alle praktijkexamenkosten.

 • MotorRijschool Ferdinand houdt u niet eindeloos aan het “lijntje”. Indien gedurende de opleiding blijkt dat het voor uw eigen veiligheid (en voor een ander) verstandiger is om de opleiding af te breken zal MotorRijschool Ferdinand u daartoe de gelegenheid geven.


Na slagen laat MotorRijschool Ferdinand u niet vallen. Belangrijk is om van de geleerde vaardigheden gebruik te maken en ervaring op te doen. Kortom te gaan genieten van al het moois wat het prachtige motorrijden te bieden heeft.